БНР Правителството на Има такъв народ“ ще прилича на домоуправител в българска

...
БНР
Правителството на Има такъв народ“ ще прилича на домоуправител в българска
Коментари Харесай

Анализатор: Правителството на ИТН ще прилича на домоуправител в българска жилищна сграда

 БНР " Правителството на  " ИТН “ ще наподобява на домоуправител в българска жилищна постройка. Знаем, че рядко домоуправителят имат огромна власт. Как ще действа входът, зависи не толкоз от фигурата и тежестта на домоуправителя, колкото от добросъвестността на живеещите във входа. “ Това сподели пред БНР преподавателят по политически връзки доцент Иво Инджов.

Винаги има такива, които могат да саботират домоуправителя, добави той. Инджов счита, че бъдещият министър председател ще бъде " непартийна фигура, добър специалист в своята сфера, владеещ непознати езици, само че ще се търси фигура, която да се употребява с по-висока политическа и социална поддръжка “.

Според Инджов договарянията към бъдещото ръководство не са забуксували, а са минали в по-трудна фаза, тъй като при започване на всички договаряния се почистват по-лесните за решение въпроси.

Служебният министър председател и президентът си показват по малко по-различен метод взаимоотношението сред партиите, които ще поддържат държавното управление, означи Иво Инджов.

" Те приказват за коалиция. Има Такъв Народ бяга като демон от тамян от такава структура. Може би с цел да излязат от тази обстановка от Демократична България и ИБГНИ оферират самостоятелни съглашения с Има Такъв Народ. “, сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР